Programul de afiliere Ladys

Programul de afiliere Ladys

Ladys.ro

Înscrie-te acum la Lady's ! Nu te costă nimic și ai doar de câștigat !

Înscrie-te acum la Lady's ! Nu te costă nimic și ai doar de câștigat !

Îţi răsplătim fidelitatea cu reduceri de până la 42%

Alătură-te Lady’s şi bucură-te de DISCOUNTURI de până la 42% achiziţionând cosmeticele preferate pentru tine şi familia ta, la preţuri speciale!

Îţi răsplătim fidelitatea cu reduceri de până la 42%

COMANDĂ MAI MARE, DISCOUNT MAI MARE! COMANDĂ ÎMPREUNĂ CU PRIETENELE TALE!

Cu Lady’s ai cele mai mari discounturi în funcție de valoarea comenzii! Arată catalogul prietenelor, familiei și colegilor tăi, cumpărați împreună și vă bucurați de o reducere cât mai mare!

5% discount pentru comenzi peste 65 de lei (preț de catalog)

10% discount pentru comenzi peste 100 de lei (preț de catalog)

25% discount pentru comenzi peste 133 de lei (preț de catalog)

30% discount pentru comenzi peste 250 de lei (preț de catalog)

35% discount pentru comenzi peste 400 de lei (preț de catalog)

42% discount pentru Clienții PREMIUM*

CLIENT PREMIUM

Clientii Premium au 10% discount suplimentar!

Ai 42% discount dacă ești "Client Premium" și comanda ta depășește suma de 400 de lei (preț de catalog). Devii "Client Premium" pentru o lună dacă în luna anterioară comenzile tale au depăşit 600 de lei (preț cu discount).

Pentru suma de 600 de lei se iau în calcul doar comenzile încasate, indiferent de luna în care au fost plasate. De aceea este bine sa confirmi cât mai repede primirea unei comenzi, folosind codul de confirmare aflat în colet.

Exemplu:

Comandă produse în valoare totală de 400 de lei și ai un discount de 35%, deci ai de plată doar 260 lei (economisești 140 lei). Însă, pentru ca ești "Client Premium", ai încă 10% discount din cei 260 de plată, deci încă 26 lei reducere. În final ai de plată, de la 400 lei doar 234 lei. Discount = 166 lei, ceea ce reprezintă 42% din 400 de lei.

CATALOGUL LADY'S

Recomandă produsele Lady’s prietenilor, familiei sau colegilor şi câştigaţi împreună. Aminteşte-ţi să parcurgi cataloagele împreună cu prietenele tale, să le explici beneficiile produselor şi să le faci recomandări.

Prezintă-le catalogul!

Catalog Ladys nr. 2_2022 - 1 buc

Catalog Ladys nr. 2_2022 - 1 buc

Dacă plasezi o comandă cu un singur catalog, îl primeşti gratuit acasă în cutia postală! Dacă ai o comandă de produse, primeşti 2 cataloage GRATUIT, în colet!

Comanda Catalogul
TIMP LIBER

Cu Lady’s petreci mai mult timp alături de prieteni și familie, însă ai șansa să cunoști și oameni noi, să construiești legături de succes. Intră în industria frumuseții și descoperă cele mai noi trenduri!

Inscrie-te acum 

Câştigi simplu, rapid, constant prin programul de afiliere Lady’s!

Cauți un venit suplimentar? Hai să-l descoperim împreună! Înscrie-te, recomandă-ne familiei și prietenilor tăi și poți câştiga până la 20% COMISION din valoarea comenzilor primite de la cei recomandați.

Programul de afiliere Lady’s

Câştigi simplu, rapid, constant prin programul de afiliere Lady’s!

Vrei sa câștigi bani în plus?

Vrei să ai un venit lunar care să îți permită să petreci mai mult timp alături de prieteni și familie?

Vrei să-ți construiești o carieră de success în domeniul frumuseții?

LADY’S ÎȚI OFERĂ ȘANSA DE A-ȚI MĂRI VENITURILE. POȚI CÂȘTIGA BANI ÎNCEPÂND DE AZI!

Nu ai nevoie de experiență în domeniul frumuseții, suntem aici să te îndrumăm și să te învățam.

Ai control și libertate asupra timpului investit, iar răsplata este pe măsură. Tu alegi să faci din asta un hobby sau un job permanent. Pe scurt, ești propriul tău stăpân!

Suntem fericiți să-ți oferim această oportunitatea, din care, de la bun început câștigi bani în timp ce îți construiești afacerea și îți ajuți și prietenele să arate bine.

Prin programul de afiliere Lady's vei obţine comision pentru cumpărăturile celor cărora le-ai recomandat magazinul Lady’s. Practic, vei câștiga de fiecare dată când aceștia achiziţionează produse de pe site-ul Ladys.ro!

CÂȘTIGI UN COMISION PE 4 NIVELE ÎN FUNCȚIE DE VALOAREA COMENZILOR PRIMITE DE LA CEI RECOMANDAȚI

Exemplu: Dacă aduci un client nou, acumulezi puncte de loialitate care echivalează cu 10% din cumpărăturile noului client (nivel 1). Dacă acest client de la nivelul 1, aduce la rândul său un client nou, vei primi încă 5% din cumpărăturile făcute de acest client nou (nivel 2). Același principiu se aplică până la nivelul 4.

CÂŞTIGĂ LUNAR UN VENIT SUBSTANŢIAL, PÂNĂ LA 2055 LEI ÎN FIECARE LUNĂ, DUPĂ DOAR 3 LUNI DE AFILIERE!

Este suficient să ai doar 5 clienţi activi pe primul nivel pentru a câştiga lunar 81 de lei. Recomandă-le şi lor să aducă alţi 5 clienţi şi ai mai câştigat încă 203 de lei lunar. Acelaşi principiu se aplică până la nivelul 4. Calculul este făcut pe valoarea medie a cumpărăturilor unui client Lady’s care este de 162 lei.

De ce Ladys? Manual de frumusete si câștiguri nelimitate -- Lady's (ladys.ro)

 

Cu Lady’s te simţi bine şi arăţi minunat

În fiecare an, Lady’s lansează sute de produse noi, cosmetice, parfumuri, accesorii şi bijuterii, suplimente nutritive şi multe alte surprize.

PROFITĂ DE CELE 3 TIPURI DE OFERTE EXTREM DE AVANTAJOASE
Produse de bază

Sunt produsele pe care le regăseşti în mod regulat în catalogul tipărit. Avem o gamă largă cu sute de produse noi pentru toate vârstele și nevoile. Poţi comanda produse din catalogul printat sau online, înregistrând comenzi pe site-ul nostru Lady's (ladys.ro)

Oferte exclusive

Este o categorie specială ce cuprinde produse dintr-o gamă variată şi cu stoc limitat. Periodic această secţiune este actualizată prin introducerea de produse noi care nu se regăsesc şi în catalogul tipărit, fiind prezentate doar pe site. Intră cât mai des pe site-ul Lady’s pentru a beneficia de aceste oferte limitate!

Oferte speciale

În această secţiune poţi găsi produse care sunt la promoţii speciale şi care beneficiază de reducere de preţ. Ai la dispoziţie o gamă variată de produse de cea mai bună calitate la preţuri foarte mici, parfumuri, cosmetice, bijuterii, accesorii cosmetice şi fashion. În fiecare lună vei redescoperi un nou catalog Lady`s cu ultimele tendinţe în modă, cele mai recente inovaţii în îngrijirea tenului, a corpului şi a părului şi oferte speciale, gândite numai pentru tine!