Consultant Farmasi

Consultant Farmasi

DEVINO CONSULTANT

Farmasi îți oferă o oportunitate de afacere excepțională unde poți să economisești la fiecare comandă, sa câștigi cu fiecare vânzare pe care o faci și să câștigi mai mult prin construirea propriei echipe. Înscrie-te acum și descopera o lume a oportunităților !


  INSCRIE-TE ACUM

CREDO-UL COMPANIEI
În Farmasi credem în puterea frumuseții. Credem că fiecare femeie ar trebui să aibă abilitatea de a arăta și de a se simți frumoasă. Adevărata frumusețe este născută dinspre interior. Acesta este motivul pentru care celebrăm fiecare nuanță și fiecare formă, dar și fiecare cultură și fiecare mediu de proveniență. Credem în puterea exprimării de sine. Cele mai frumoase femei sunt fericite, încrezătoare și independente. În compania noastră nu furnizăm doar produse pentru a ajuta oamenii să fie mai frumoși, ci și instrumentele și oportunitățile pentru a deveni cea mai frumoasă versiune a lor. Credem în puterea intenției. Noi credem că viitorul unei persoane nu este definit de circumstanțele lor, ci mai degrabă de cât de tare cred în puterea lor de a se schimba. În compania noastră succesul tuturor poate ajunge atât de departe pe cât pot visa, fără să conteze unde se află sau de unde sunt. Noi credem în puterea integrității. Ne menținem la cel mai înalt nivel de onestitate și integritate. În produsele noastre folosim ingrediente naturale, puternice, de înaltă calitate și inovăm constant pentru a oferi consumatorilor noștri cele mai bune soluții. Nu testăm niciodată pe animale și nu alegem niciodată scurtăturile. Ne tratăm consumatorii ca pe familia noastră. Noi credem că oricine are puterea de a împuternici. Ca și companie, țintim să îmbunătățim viețile bărbaților și femeilor din jurul lumii, oferindu-le cea mai profitabilă oportunitate de vânzări directe din industria noastră și, chiar mai mult, oportunitatea pentru oamenii noștri să schimbe viețile altora. Creăm lideri, oameni care nu au doar abilitatea de a schimba comunitățile lor, ci și puterea de a schimba lumea.
  INSCRIE-TE ACUM
De ce FARMASİ?
Produs
De peste 71 de ani produsele Farmasi continuă să fi e produse la cele mai ridicate standarde de calitate și cu cele mai bune ingrediente.
Oportunatate
Planul de compensare Farmasi este proiectat pentru a te ajuta să câștigi bani rapid cu un cost redus de pornire a afacerii.
Servicii
Clienții sunt pe primul loc, de aceea, Farmasi are un depozit cu o suprafață de 3000 metri pătrați, lângă București.
Încredere
Suntem mândri de relația apropiată pe care o avem cu consultanții noștri. Știm că încrederea trebuie câștigată și de aceea nu credem că pur și simplu ni se cuvine. De aceea ascultăm consultanții noștri, pentru a le înțelege nevoile. FARMASİ? DE CE Global Farmasi revoluționează industria de frumusețe și wellness în 26 de țări, și suntem abia la început.
Inovație
Farmasi benefi ciază de tehnologie de ultimă generație și de cele mai inovative practici pentru dezvoltarea FarmaCity, una dintre cele mai mari fabrici de produse cosmetice din Europa.
Standard de înaltă calitate în categoria produselor de frumusețe și îngrijirea casei
De la frumusețe, la casă și wellness, noi, Farmasi, furnizăm o gamă largă de produse care să se adreseze tuturor nevoilor familiei tale, de la frumusețe, la îngrijirea casei. Produsele noastre ajută la îmbunătățirea stilului tău de viață și îți fac mai ușoară viața de zi cu zi.
.
Prioritizăm calitatea și performanța, dezvoltând produse inovative, avansate din punct de vedere științifi c și orientate către soluții, în laboratoarele Farmasi, dezvoltate cu tehnologie de ultimă generație.
Cosmeticele Farmasi sunt în echilibru perfect, oferind produse în tendințe pentru makeup artiști profesioniști, dar și pentru consumatorii de zi cu zi, de toate vârstele, care caută produse de machiaj de calitate foarte bună, la prețuri accesibile. Acum, poți arăta și te poți simți frumoasă, fără să îți golești portofelul.
Mr. Wipes este o colecție de produse de îngrijire a casei, cu o performanță ridicată, create pentru a fi produsele ideale, prietenoase cu mediul înconjurător. Fără parabeni, sulfați, fosfați, formaldehidă, ftalați, vopseluri, SLS, clor sau gluten.
CUM FUNCȚIONEAZĂ Planul de oportunitate pentru tine?
Planul nostru de succes a ajutat mii de oameni ca tine să câștige comisioane din vânzarea produselor, vânzare pe care o poți face împreună cu echipa ta. Știm că scopul tău este de a-ți suplimenta veniturile sau de a face din Farmasi un job cu normă întreagă, iar noi suntem aici ca să te ajutăm să te bucuri de caștiguri cât mai curand posibil.
PLANUL DE COMPENSARE FARMASI OFERĂ 9 MODALITĂȚI DE CÂȘTIG:
1 Programul de ”Bun Venit”
Câștigă produse gratuite în primele 4 luni cu Farmasi
2 Profit
Poți câștiga până la 30% din prețul de retail, atunci când vinzi produse clienților tai
3 Bonus pentru construirea echipei
Poți primi bonus pentru dezvoltarea echipei, pentru fiecare nou consultant activ
4 Bonus personal
Poți câștiga comisioane de până la 22% din volumul vânzărilor personale 4 (VP)
5 Bonus de grup
Poți câștiga bonus de grup pentru fiecare consultant din prima ta generatie
6 Bonus de leadership
Poți câștiga comision pentru până la 4 generații de pe urma
consultanților din structura ta care au atins un nivel de 22%, 18% sau 15%
7 Autoturism Farmasi
Poți primi un autoturism, în momentul în care atingi nivelul Director Platină sau un nivel mai înalt.
8 Bonus suplimentare
Poți deveni eligibil pentru bonusuri suplimentare de Director și 8 niveluri superioare
9 Experiențe de neuitat
Când vei atinge pentru prima oara nivelul Director Aur sau un nivel mai înalt, vei fi invitat să te alături minunatelor călătorii Farmasi, cu destinații uimitoare.

Mai multe despre oportunitate gasesti aici 

  INSCRIE-TE ACUM